You, the petitioner
Brief volskgezondheid welzijn en sport.

Burgerinitiatief: school- en ouderschapsdiploma

7 signatures

Voor dit burgerinitiatief zijn 40.000 handtekeningen nodig. De staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport wenst me met dit burgerinitiatief succes en hij schrijft voor de Koning. Men mag de brief lezen die ik heb gekregen over zelfdoding onder jongeren.

Petition

We

Nederland is een democratisch land, dat houdt dus in dat het volk de waarheid heeft en niet ik.

 

observe

Aangezien er onder kinderen veel zelfmoorden zijn die we kunnen voorkomen en niet kunnen genezen, wil onze regering alleen maar genezen via opvoedondersteuning. Quote: "We trachten zoveel mogelijk te doen aan het in bescherming nemen van kinderen die in een onveilige situatie te verkeren. Als dat nodig is kan het beschermen van een kind leiden tot ondertoezichtstelling, uithuisplaatsing en een gedwongen traject voor de ouders, opvoeders."

 

and request

Laat scholieren die in het laatste jaar van hun studie zijn, drie boeken lezen en daar uittreksels van maken zodat hij of zij het kan lezen op een A4-papier.

Dit zijn de drie boeken: 1. Mensenkennis Plus van Florence Littauer. ISBN 90-6057-656-x 2. Succes door groot denken van David J. Schwartz. ISBN 9072540050 3. Zo maakt u vrienden en goede relaties van Dale Carnegie. ISBN 90-6057-525-3

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2024-08-10 
Lead petitioner:
Steve Rensing. 

History

Signatures

Updates

Aandacht.

De brief naar de koning over zelfdoding en het school en ouderschapsdiploma staat op mijn facebookaccount onder het kopje notities. De brief naar de koning is 05-05- 2013 afgegeven aan de Marechaussee in Wassenaar..

2021-01-16