U, de petitionaris
60010565 10214674648165135 3358638578358812672 n

Burgerinitiatief Parlementaire Enquête: waarheidsvinding moord op Pim Fortuyn

111 ondertekeningen

Dit is een burgerinitiatief om 40.000 handtekeningen op te halen om een nieuw onderzoek en/of Parlementaire Enquête te vragen. Na 19 jaar leven er nog steeds vele vragen. De waarheid zal wel nooit boven water komen? De waarheid moet boven tafel komen! Er is een moord gepleegd op een bijna minister-president. Een politieke moord die niet op een onafhankelijk wijze is onderzocht. De betrokkenen zijn niet gehoord. Er zijn wel onderzoeken geweest van onafhankelijken zoals onder andere Ina van Veen, Katja Schuurman/BNN, Theo van Gogh, Thomas Ross en Johan Oldenkamp. Het wordt tijd voor een nieuw onderzoek en/of Parlementaire Enquête!

Petitie

Wij

  • Wachten nog steeds op een onafhankelijk onderzoek!
  • Verbazen ons erover dat hier niet eerder een initiatief toe genomen is.

 

constateren

inwoners van Nederland verdienen de gehele waarheid te weten over de moord op Pim Fortuyn omdat er nog vele vragen open staan:

  • Was er een tweede schutter?
  • Hoe kon de schutter zo makkelijk wegkomen?
  • Heeft de AIVD/MIVD een rol (en welke) in de moord gehad?
  • Is de film 06/05 van Theo van Gogh mede de reden dat Theo van Gogh ook dood moest?
  • In hoeverre was Mat Herben betrokken in verband met de aanschaf van de JSF waar Fortuyn geen voorstander van was?
  • In hoeverre waren Beatrix, de voormalig minister-president Kok en Melkert betrokken?
  • Was Volkert van der Graaf een bliksemafleider en is hij als zodanig gebruikt? Et cetera.

 

en verzoeken

het Parlement om een onafhankelijk onderzoek in te stellen en/of zelf een Parlementaire Enquête in te stellen om vòòr de twintigste sterfdag van Pim Fortuyn de echte en gehele waarheid over de moord en de betrokkenen boven tafel te krijgen en hier (juridische) consequenties aan te verbinden.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
10-01-2022 
Petitionaris:
Elbert Westerbeek 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Niet uitgezonden tv-interview over de verzwegen feiten in de Fortuyn-moordzaak

https://youtu.be/NAIo0K2LaoY

Het was de bedoeling dat er in het najaar van 2018 door een commerciële zendgemachtigde een televisieprogramma zou worden uitgezonden over complottheorieën. Daartoe heeft RTL Nederland destijds de opdracht gegeven aan Vorst Media uit Abcoude (dat inmiddels is opgekocht door Talpa Media) om pilots van dit programma te maken.

+Lees meer...

In één pilot stond de wellicht meest allround complotonderzoeker van Nederland centraal, namelijk Johan Oldenkamp. Voor die aflevering kwam op woensdagmiddag 28 februari 2018 een filmploeg met twee cameramannen en een geluidstechnicus samen met interviewer Michiel Vos (1970) naar hem toe. Het interview ging vooral over Johans onderzoek naar de moord op Pim Fortuyn (1948 – 2002).

Bovenstaande video toont de onbewerkte opname van het eerste deel van het vraaggesprek tussen Michiel en Johan, opgenomen met de filmcamera van Johan. Deze eigen opname is gemaakt met instemming van de filmploeg, en de rechten hiervan liggen geheel bij Johan Oldenkamp, die deze beelden ruim drie jaar later openbaar maakte via zijn eigen Nederlandstalige YouTube-kanaal. Dat heeft hij gedaan omdat hij vindt dat iedereen recht heeft om de feiten te kennen, om zo, na zelf hierover te hebben nagedacht, kan concluderen wat er werkelijk is gebeurd.

09-06-2021

"Pateo TV over het echte 06/05-verhaal."

"De meeste mensen denken dat Pim Fortuyn (1948) in 2002 op 6 mei (dus 06/05) vermoord zou zijn door Volkert van der Graaf (1969). Volkert heeft weliswaar bekend dat hij dit zou hebben gedaan, en heeft zijn gevangenisstraf inmiddels al weer uitgezeten, maar hij was niet de echte moordenaar van Pim.

In deze 33e aflevering van Pateo TV laat allround onderzoeker Johan Oldenkamp zien hoe het echt is gegaan.

+Lees meer...

Ook toon hij daarbij de belangen achter deze moord, waarbij ook de rollen van Theo van Gogh (1957) en Geert Wilders (1963) uitgebreid worden besproken."

06-05-2021

Meer waarheid over, en het verband tussen, de moord op Pim Fortuyn en de moord op Theo van Gogh

"Afgelopen week kwam in het nieuws naar buiten dat Volkert van der Graaf binnenkort misschien met proefverlof mag. Meteen begon de discussie tussen de mensen die vinden dat ieder mens gelijke rechten heeft, en de mensen die vinden dat iemand zoals Volkert helemaal geen proefverlof mag, wat de wet ook zegt.

+Lees meer...

Afleiding. Dat is het. Die hele discussie leidt af van het hele Pim Fortuyn verhaal, en wat er precies gebeurd is die 6e mei 2002, en waarom het gebeurd is. Ik doe niet mee aan die afleiding. Ik ben terug in de tijd gedoken, en heb onderzoek gedaan. En toen ik eenmaal in die rabbithole zat, viel ik er steeds dieper in. Want waren de moord op Pim Fortuyn en de moord op Theo van Gogh nu echt losstaande gebeurtenissen, of heeft het én met het ander te maken?" Lees verder via de link

06-05-2021