U, de petitionaris

Burgerinitiatief Parlementaire Enquête: waarheidsvinding moord op Pim Fortuyn

503 ondertekeningen

Dit is een Burgerinitiatief om 40.000 handtekeningen op te halen om de Tweede Kamer te verzoeken om een Parlementaire Enquête in te stellen. Na 20 jaar leven er nog steeds vele vragen. De waarheid zal wel nooit boven water komen? De waarheid moet boven tafel komen! Er is een moord gepleegd op een bijna Minister-president. Een politieke moord die helemaal niet op een onafhankelijk wijze is onderzocht. De betrokkenen zijn niet gehoord. Er zijn echter wel onderzoeken geweest van onafhankelijken zoals onder andere Ina van Veen, Katja Schuurman/BNN, Theo van Gogh, Thomas Ross en Johan Oldenkamp. Het wordt tijd voor een nieuw onafhankelijk onderzoek of liever een Parlementaire Enquête!

Petitie

Wij

  • Wachten nog steeds op een onafhankelijk onderzoek!
  • Verbazen ons erover dat hier niet eerder een initiatief toe genomen is.

 

constateren

inwoners van Nederland verdienen de gehele waarheid te weten over de moord op Pim Fortuyn omdat er nog vele vragen open staan:

  • Was er een tweede schutter?
  • Hoe kon de schutter zo makkelijk wegkomen?
  • Heeft de AIVD/MIVD een rol (en welke) in de moord gehad?
  • Is de film 06/05 van Theo van Gogh mede de reden dat Theo van Gogh ook dood moest?
  • In hoeverre was Mat Herben betrokken in verband met de aanschaf van de JSF waar Fortuyn geen voorstander van was?
  • In hoeverre waren Beatrix, de voormalig minister-president Kok en Melkert betrokken?
  • Was Volkert van der Graaf een bliksemafleider en is hij als zodanig gebruikt? Et cetera.

 

en verzoeken

het Parlement om een onafhankelijk onderzoek in te stellen en/of zelf een Parlementaire Enquête in te stellen om vòòr de twintigste sterfdag van Pim Fortuyn de echte en gehele waarheid over de moord en de betrokkenen boven tafel te krijgen en hier (juridische) consequenties aan te verbinden.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
01-05-2023 
Petitionaris:
Elbert Westerbeek 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Artikel: de moord op Pim was geen eenmansactie.

Het is vandaag precies twintig jaar geleden dat Pim Fortuyn werd vermoord op het Media Park in Hilversum door de linksradicale milieuactivist Volkert van der Graaf. Eeuwenlang was er in Nederland geen politieke moord gepleegd en toen lag daar ineens een Nederlandse politicus dood op een parkeerterrein.

+Lees meer...

Maar niet iedereen gelooft dat het hier om een eenmansactie ging. Lees er alles over in dit gratis online-artikel. https://www.kijkmagazine.nl/mens/complot-pim-fortuyn/

11-05-2022

Telepathisch doorgekregen bericht van Pim Fortuyn!

Telepathisch doorgekregen bericht van Pim Fortuyn! Nou wat me nu overkomen is. Ik lees bij De Kamer de kranten en lees de artikelen over Pim Fortuyn.

+Lees meer...

En ik denk. Ze begrijpen het nog steeds niet. Ik begin een gedicht te schrijven om dit gevoel te verwoorden. En vraag of Pim iets tegen me wil zeggen dat ik kan publiceren. Tot mijn verbazing voel ik na enige momenten: 'Ga maar naar huis, dan kom ik wel even bij je'.

Goed, ik naar huis. Ik maak me zoveel als mogelijk leeg, doe de computer aan en ga zitten en vraag om contact. Ben benieuwd wat ik wel of niet over me heen krijg. Maar sinds het telepathische contact dat ik heb met mijn geliefde die is overgegaan, weet ik dat het er is en dat het mogelijk is omdat ik het ervaar. Hier komt het antwoord.

Lieve Ziel die Pim Fortuyn was. Wil je iets doorgeven? Ja. Ik voel hitte komen in mij en voel het volgende en schrijf het 1 op 1 op.

Geliefde mensen, Ik hou van jullie met heel mijn Wezen. Ik voel met jullie mee in alle uitdagingen die er zijn. Ik kwam op voor jullie omdat niemand het deed. Er waren zo veel problemen waar jullie nu mee kampen die toen konden worden opgelost. Maar de politici zijn daar helaas niet in geïnteresseerd. Nu kan ik het niet meer doen bij jullie, maar wel door jullie heen en op dit niveau waar ik nu ben. Roep mijn Ziel aan en ik zal je begeleiden en raad geven als je ervoor open staat. Dat geldt ook voor de huidige bestuurders en politici!

Ik hou van jullie en voel met jullie mee. De mensen waren zo lief voor mij en nu wil ik wat terug doen omdat men nog steeds niets heeft geleerd van toen. Ik kapte ermee, want jullie (de politici) doen toch niet iets buiten de eigen wil om. Liefde en vrede lijken verder af dan ooit, maar ook zo dichtbij als de Liefde in jezelf overwint.

Dit was het. Maak er wat moois van. Jullie Pim.

Ik hou van je, Liefs Pim. Tabee.

Mag ik het publiceren? Jij wel! Jij bent zo oprecht geïnteresseerd in het goede en in mij. Dank je voor het Burgerinitiatief, dat zal de ogen van mensen kunnen openen. Want er speelde inderdaad veel meer. De waarheid zal eens uitkomen. Wellicht helpt dit initiatief van jou hierbij. Veel succes ermee, dat er maar veel bewuste medemensen mogen tekenen. Dat de politici weer eens de schrik in de benen gaan krijgen en eindelijk eens het goede voor de mensen in Nederland gaan doen. Het mooie land dat eens was. Ik keur het goed. Jij mag het doen en het succes hierbij, zal aan je zijde zijn. Veel kracht gewenst want je hebt het nu ook moeilijk met het verlies van je geliefde partner. Dat je dan nog contact met mij zoekt kan ik des te meer zeer waarderen. Het ga je goed. Liefs, Pim.

Naschrift: Bij mij golfden even erna 'geluksgolven' door me heen. Ik weet dus dat het klopt en hoop dat de doorgeving zo ongekleurd als mogelijk is overgekomen. Elbert Westerbeek 6 mei 2022

10-05-2022

Video: BNN - Moordcomplot op Pim Fortuyn.

https://www.youtube.com/watch?v=fk4duwh-wNQ&t=2332s.

06-05-2022