You, the petitioner
Muziek4all

Burgerinitiatief 'Muziek en film 4all'

Dit burgerinitiatief streeft naar het beter en breder toegankelijk maken van muziek en film op internet. De Tweede Kamer wordt verzocht het voorstel van XS4all te behandelen en vervolgstappen te nemen die tot aanpassing van de desbetreffende wettelijke bepalingen leiden.

Teken op de website van XS4ALL en lees meer over dit voorstel

Petition

We

Alle internetgebruikers van Nederland, vertegenwoordigd door XS4all.

 

observe

Dat burgers sinds de komst van internet anders omgaan met entertainment: ze kunnen het nu zelf bekijken en downloaden waar en wanneer ze willen.

Dat de entertainmentindustrie: -hierop niet met een passend antwoord is gekomen; -nu pleit voor een downloadverbod waardoor gratis downloaden illegaal wordt.

Dat burgers bereid zijn te betalen voor entertainment, mits dit op de juiste manier, in de juiste vorm en op het juiste moment wordt aangeboden.

 

and request

de Tweede Kamer het voorstel van XS4all te behandelen en vervolgstappen te nemen die tot aanpassing van de desbetreffende wettelijke bepalingen leiden.

Het voorstel houdt in dat de Tweede Kamer een wetsvoorstel voorbereidt waardoor internetgebruikers alle film- en muziekwerken kunnen bekijken en beluisteren waar en wanneer ze maar willen. De rechthebbenden ontvangen voor dit gebruik een billijke vergoeding.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2011-12-17 
Status:
Withdrawn 
Organisation:
XS4ALL 

History

Signatures