U, de petitionaris
1bf018b4 2cc8 4d41 b731 42477660fe14

Burger King in het centrum van Uden


Feedback

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren. Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Hier staan een aantal alternatieven genoemd. Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht. De meeste bedrijven behandelen alle klachten systematisch. U krijgt persoonlijk antwoord en vergelijkbare klachten worden geteld en geanalyseerd. Het antwoord kunt u via internet aan andere laten zien met de oproep ook de klantenservice erover aan te schrijven of te bellen. Ook kunt u Consumentenbond, Radar en Kassa inschakelen.


Nu de Mc Donalds uit het centrum van Uden gaat verdwijnen, moet er een Burger King komen!

Petitie

Wij

Zijn liefhebbers van de Burger King. Wij willen een Burger King in het centrum van Uden, omdat wij willen genieten!

 

constateren

Wij pikken steeds meer signalen op van mensen die graag een Burger King in het centrum van Uden zouden willen zien. Nu de Mc Donalds heeft besloten weg te gaan, is dit het juiste moment hiervoor.

 

en verzoeken

We hopen dat er veel Udenaren kiezen voor een Burger King. De naam alleen omschrijft het al. Een Burger King voor alle Udenaren!

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Uden 
Petitieloket:
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
Harrie de Parrie 

Geschiedenis

Ondertekeningen