U, de petitionaris
Tsx pix 2019 214 burger king logo 750

Burger King in Delft Centrum

Nu McDonalds een 2e vestiging opent op 200 meter afstand van hun andere vestiging in Delft centrum, is het tijd dat er eens een Burger King in het centrum van Delft komt. Momenteel is de dichtstbijzijnde Burger King vanaf Delft centrum zo een 15 minuten rijden met de auto. Dit is gewoon veel te ver.


Reden van afwijzing Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor zijn (McDonalds). De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.

Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op http://petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd. Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht.

Petitie

Wij

Wij willen een Burger King in Delft centrum, zodat wij meer keuze hebben qua fastfoodrestaurants.

 

constateren

Momenteel is er te weinig keuze qua bekende fastfoodrestaurants in Delft Centrum. Zo is het bijvoorbeeld 15 minuten rijden om vanaf het centrum bij de dichtstbijzijndste KFC of Burger King te komen, dit is gewoon veel te ver voor een fastfoodketen. Terwijl er al een McDonalds hartje centrum zit, en er nu zelfs een tweede McDonalds midden in het centrum wordt gebouwd.

 

en verzoeken

Wij verzoeken dat er zo snel mogelijk een Burger King vestiging in/rondom Delft centrum komt.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Delft 
Petitieloket:
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
Jeffrey van Houten 

Geschiedenis

Ondertekeningen