U, de petitionaris

Bttv emotes in phyradix zijn stream

REDEN VAN AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.

Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd. Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht.

De meeste bedrijven behandelen alle klachten systematisch. U krijgt persoonlijk antwoord en vergelijkbare klachten worden geteld en geanalyseerd. Het antwoord kunt u via internet aan andere laten zien met de oproep ook de klantenservice erover aan te schrijven of te bellen.

Ook kunt u Consumentenbond, Radar en Kassa inschakelen.


Twitch is niet compleet zonder KEKW, Pog en modCheck. Er mist dus duidelijk iets in Pat zijn stream. Middels deze petitie pleiten wij, ViDuiTi, en andere geondertekende, voor toevoeging van bttv emotes in de chat!

Petitie

Wij

ViDuiTi, en anderen in de chatfam

 

constateren

Dat er verbeteringen mogelijk zijn aan de chat

 

en verzoeken

Toevoeging van BTTV emotes met de voorkeur aan: KEKW, Pog, modCheck, PetTheMods en catJAM

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
auteursrechthouder 
Petitieloket:
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
ViDui Ti 
Organisatie:
ChatFam 

Geschiedenis

Ondertekeningen