You, the petitioner
Motorcycle crash helmet

Brommer kenteken: Geel kenteken naar 80 km/h, blauw zonder helm

1 signature

Veel mensen schrikken van een snelle brommer op een klein verplicht bromfiets pad. Daarom is het veel veiliger om de snelheid van een geel kenteken te verhogen naar 80 km/h zodat bestuurders de gewone autowegen kunnen gebruiken. Ook is het veiliger om snor scooters zonder helm te laten rijden.

Petition

We

Eigenaren & of bestuurders van brommers, snor fietsen, scooters. Met een blauw en of geel kenteken.

 

observe

Dat brommers gevaarlijk kunnen zijn op de kleine verplichte bromfietswegen, ook schrikken mensen hier vaak van. Dat veel brommers illegaal worden ontgrensd met alle gevolgen van dien. Dat het veiliger is brommers op de auto wegen te laten rijden omdat een automobilist oplettender is. Dat een helm voor een blauwkenteken bestuurder zicht beperkend kan werken. Dat het niet voor iedereen mogelijk om een helm te dragen denk aan nek en rug klachten.

 

and request

Dat de maximum snelheid voor brommers met een geel kenteken wordt aangepast naar 80 km/h. Dat de helmplicht wordt teruggedraaid.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Lead petitioner:
Schelte Koop Keizer 

History

Signatures