You, the petitioner
Broodje gezond

#BringBackElkerliekSausjes

Zoals jullie reeds hebben vernomen, zijn de sausjes in het Elkerliek restaurant verdwenen. Natuurlijk, zijn wij allemaal erg bezorgd over deze gebeurtenis. Help jij mee tegen deze gruwelijke crisis?

——

Feedback Helaas, uw petitie gaat over een privékwestie. Daar is petities.nl niet voor. Deze website is voor petities aan de overheid op grond van artikel 5 in de Grondwet. U kunt daarvoor andere petitiewebsite gebruiken. Op http://petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd. Maar als deze kwestie groter is en een structureel probleem betreft, dan is het zeer welkom op petities.nl. Formuleert u het dan zo dat uw kwestie een illustratie is voor het grotere probleem en maak duidelijk dat dit meer mensen aangaat. ——

Petition

We

Bezorgde medewerkers Elkerliek

 

observe

De broodjes in het restaurant zijn niet meer hetzelfde zonder de sausjes. Het Elkerliek heeft ze weggehaald in het kader van gezondheid, maar verkoopt daarentegen nog wel worsten- en saucijzenbroodjes. Onze mening is dat de keuze voor gezond eten zelfstandig bepaald kan worden.

 

and request

Wat we willen bereiken is dat de cocktailsaus en remouladesaus terug komen voor het broodje gezond en broodje zalm.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
zorginstelling 
Petition desk:
Status:
Closed 
Lead petitioner:
Velibor Vidovic 
Organisation:
Elkerliek Ziekenhuis 

History

Signatures