U, de petitionaris
Screenshot from 2019 07 22 22 10 31

Breng de Kiss & Ride achter Leiden Centraal terug

2.495 ondertekeningen

De gemeente Leiden heeft de Kiss & Ride vlak achter het Centraal Station van Leiden opgeheven en er bloembakken neergezet. Wij zien de K&R graag weer in ere hersteld omdat deze een belangrijke schakel was in het faciliteren van passagiers rondom het station.

Petitie

Wij

Gebruikers van het Leidse stationsgebied.

 

constateren

  • Dat de K&R aan de Bargelaan, vlak achter Leiden CS, is verboden door de gemeente waardoor een prima functionerend stukje openbare ruimte onbruikbaar is geworden.
  • De K&R veroorzaakte geen overlast, was niet onveilig en is onmisbaar voor mensen die zo dicht mogelijk bij het station moeten worden afgezet.
  • De enige reden dat de K&R is afgeschaft is omdat het Leidse college het gebruik van de auto wil ontmoedigen. Hier zijn wij het niet mee eens.

 

en verzoeken

  • De K&R aan de Bargelaan vlak achter Leiden CS in ere te herstellen zodat Leidenaren en anderen weer makkelijk mensen kunnen ophalen en afzetten bij het station.

  • Daarnaast zou het mooi zijn als de bloembakken gebruikt worden om het zebra- en fietspad af te schermen van de geparkeerde auto's. Bloembakken die dan nog over zijn kunnen ter verfraaiing van het stationsgebied worden gebruikt.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Leiden 
Petitieloket:
Einddatum:
22-10-2019 
Petitionaris:
Maarten Dirkse 
Organisatie:
VVD Leiden 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen