U, de petitionaris
E131185a 990d 451e 9151 9e1bfc9da774

Breng de hele biefstukworst terug in het schap van Albert Heijn

REDEN VAN AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.

Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd. Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht.

De meeste bedrijven behandelen alle klachten systematisch. U krijgt persoonlijk antwoord en vergelijkbare klachten worden geteld en geanalyseerd. Het antwoord kunt u via internet aan andere laten zien met de oproep ook de klantenservice erover aan te schrijven of te bellen.

Ook kunt u Consumentenbond, Radar en Kassa inschakelen.


Sinds kort is bij de Albert Heijn de hele biefstukworst uit het assortiment. Alleen nog de gesneden variant is te koop. Juist voor een borrelplankje was de hele biefstukworst ideaal. Lekkerder en fijner dan gewone osseworst.

Petitie

Wij

Liefhebbers van een goed borrelplankje

 

constateren dat:

Dat sinds kort de hele biefstukworst uit het assortiment van Albert Heijn is verdwenen.

 

en verzoeken

De hele worst terug te brengen in het assortiment

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
brancheorganisatie 
Petitieloket:
Einddatum:
11-03-2022 
Status:
Gesloten 

Geschiedenis

Ondertekeningen