U, de petitionaris

Boycotten van Viaplay vanwege het stelen van de F1 rechten van Ziggo Sport

REDEN VAN AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.

Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd. Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht.

De meeste bedrijven behandelen alle klachten systematisch. U krijgt persoonlijk antwoord en vergelijkbare klachten worden geteld en geanalyseerd. Het antwoord kunt u via internet aan andere laten zien met de oproep ook de klantenservice erover aan te schrijven of te bellen.

Ook kunt u Consumentenbond, Radar en Kassa inschakelen.


Vanaf volgend jaar zullen de formule 1 races alleen nog maar via Het platform Viaplay te bekijken zijn. Omdat zij voor een mega bedrag de uitzendrechten hebben gekocht. Hierdoor kan Ziggo Sport de formule 1 niet meer uitzenden en zullen veel mensen geen F1 meer kunnen kijken. Viaplay kost €44 p/m

Petitie

Wij

Wij zijn een groep jongens die opkomen voor de rechten van de formule 1 in Nederland.

 

constateren

44 euro per maand betalen voor een nieuw platform. Terwijl mensen met Ziggo Gratis F1 konden kijken. Ziggo Sport kon niet opboksen tegen het geld van Viaplay. Het was een oneerlijke strijd. Viaplay is een Scandinavisch bedrijf dat nu een filiaal in Nederland gaat bouwen. Alle gasten van het F1 café zullen we niet te zien krijgen op Viaplay. En het is maar de vraag of er Nederlands commentaar komt tijdens de races.

 

en verzoeken

Om de rechten af te staan aan Ziggo Sport. En het geld terug te nemen

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
auteursrechthouder 
Petitieloket:
Einddatum:
27-08-2021 
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
-- 

Geschiedenis

Ondertekeningen