U, de petitionaris
Medicijn prod

Bouw medicijnfabrieken

17 ondertekeningen

Begin 1990 hebben wij (EU) maar ook de VS zo goed als alle fabrieken gesloten die zich bezig hielden met de produktie van grondstoffen voor essentiële medicijnen. Van simpele paracetamol en antibiotica tot de meest uiteenlopende medicijnen zijn wij (het westen) totaal afhankelijk van China en India.

Petitie

Wij

Burgers van Nederland en ingezetenen van de Europese Unie,

 

constateren

  • Dat er gesproken wordt in Nederland en EU over miljarden injecties aan Zuid-Europese landen en ondernemingen zoals de KLM.
  • Er is een veel groter probleem aan de orde is: een tekort aan grondstoffen voor essentiële medicijnproduktie.
  • Er zijn tot nu toe nog geen geluiden op gegaan om met onmiddelijke ingang te starten deze produktie weer terug te halen naar de EU.

 

en verzoeken

Om per direct alle op stapel liggende nutteloze miljarden injecties te herzien en deze aan te wenden (het liefst in EU-verband) voor de bouw van fabrieken en industrie om de grondstof- en medicijn produktie terug te halen daar naar waar deze zijn oorsprong vindt namelijk: Nederland en de EU zodat wij niet meer afhankelijk zijn van landen zoals China en India.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Kabinet 
Petitieloket:
Einddatum:
05-07-2020 
Petitionaris:
Mark van Looij 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen