You, the petitioner
Https   cdn kiosk api1 ezgif.com webp to jpg converter

Bouw geen tijdelijke woningen en asielopvang op bollengrond

950 signatures

De gemeente Hillegom is van plan om 400 flexwoningen te bouwen voor aandachtsgroepen (met name Hillegomse starters, spoedzoekers, statushouders en Oekraïners) + ca 139 woonunits voor een asielopvanglocatie. Het gaat om tijdelijke bouw voor maximaal 15 jaar op Bollengrond. Gelieve met naam reageren.

Petition

We

Inwoners van Hillegom

 

establish that:

  • een grote concentratie tijdelijke woningen voor bepaalde aandachtsgroepen niet bijdraagt aan een leefbaar en evenwichtig Hillegom
  • de gemeente kostbare bollengrond onttrekt door het te bestempelen als een tijdelijke oplossing voor maar liefst 15 jaar.

 

and request

de gemeente een alternatief plan te maken om aan de spreidingswet te voldoen en een duurzaam alternatief te ontwikkelen om grootschalige tijdelijke woningbouw op Bollengrond te voorkomen en zo het cultureel erfgoed van Hillegom veilig te stellen.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Hillegom 
Petition desk:
Closing date:
2024-06-16 
Lead petitioner:
Jan Hout 

History

Signatures