U, de petitionaris
Industrieterreinuddel ii

Bouw geen nieuw industrieterrein van 19 hectare in Uddel

220 ondertekeningen

19 Hectare industriegebied tussen Markveldweg, Hullenkampweg en Staverhul? Een verbreding van Staverhul/Oude dijk naar een tweebaansweg met aansluiting naar de N302? Op die manier bedrijven van buiten de regio naar Uddel trekken? Dat is het plan van de gemeente Apeldoorn met Uddel. Wij zijn daar TEGEN!

Petitie

Wij

Inwoners van Uddel,

 

constateren dat:

  • de Gemeente Apeldoorn een plan heeft ontwikkeld dat de identiteit van de agrarische enclave Uddel aantast, voorbij gaat aan locale wensen en behoeften, zoals zorg voor ouderen, woningen voor de nieuwe generatie, respect voor eigen identiteit en behoud van een gezonde kern.
  • de gemeente Apeldoorn met dit plan voorrang geeft aan financiĆ«le belangen (onder andere van zichzelf en een kleine groep ondernemers).

 

en verzoeken

  • het huidige plan in te trekken.
  • de behoefte en noodzaak voor een groot industriegebied in de regio Uddel opnieuw te onderzoeken.
  • vanuit de nieuw vastgestelde behoefte diverse alternatieven afweegt en samen met de bewoners en betrokkenen bespreekt.

Het antwoord

Donderdagavond 15 februari: aanbieding petitie

De petitie wordt morgenavond 15 februari om 19:00 uur aangeboden aan Burgemeester en Wethouders in het stadhuis van Apeldoorn voorafgaand aan de Raadsvergadering. U kan daarbij aanwezig zijn om onze tegenstem nog meer kracht bij te zetten!

 

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Apeldoorn 
Petitieloket:
Einddatum:
15-02-2024 
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
Leen van Toor 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

De petitie is officieel aangeboden

De petitie tegen de plannen voor een nieuw 19 hectare groot Industrieterrein in Uddel is op donderdagavond 15 februari 2024 aan de burgemeester en wethouders & de Raadsleden van de gemeente Apeldoorn aangeboden. Burgemeester Ton Heerts nam de petitie namens hen in ontvangst.

+Lees meer...

De petitie is 325 keer ondertekend! Dat is ongeveer door 10% van alle inwoners van #Uddel! Hartelijk dank voor uw steun. De strijd gaat door totdat deze plannen van tafel zijn! Blijf ons volgen!

17-02-2024

Donderdagavond 15 februari: aanbieding petitie

De petitie wordt morgenavond 15 februari om 19:00 uur aangeboden aan Burgemeester en Wethouders in het stadhuis van Apeldoorn voorafgaand aan de Raadsvergadering. U kan daarbij aanwezig zijn om onze tegenstem nog meer kracht bij te zetten!.

14-02-2024

12 Februari, informatie avond in Blanke Schot

Vanavond, 12 februari 2024 is er een informatieavond over het plan voor een 19 hectare industrieterrein in Uddel. Dit is door de gemeente Apeldoorn georganiseerd.

+Lees meer...

Komt allen daar naartoe om ook een duidelijk tegengeluid te laten horen! Inloop 19:30 uur, aanvang 20:00 uur!

12-02-2024