You, the petitioner
Whatsapp image 2022 11 10 at 20.41.41

Bouw De Lange Weeren

1,089 signatures

De Lange Weeren: een nieuwe woonwijk in Volendam waar veel behoefte aan is. Er staat een geweldig plan klaar. Laat van je horen door deze petitie te tekenen om onderstaand plan, een prachtige woonwijk, werkelijkheid te laten worden. Zo wordt het voor de gemeenteraad inzichtelijk hoe groot de vraag is naar een nieuw plan om de woningmarkt te laten bewegen.

Petition

We

Voorstanders van de Lange Weeren

 

observe

  • 1160 woningen, 75 m2 groen per woning, genoeg parkeergelegenheid, meerdere speelvoorzieningen, goed te bereiken met de auto en het OV, energieneutrale woningen met zonnepanelen, een natuurpark voor zowel voor volwassenen als kinderen, 70 meter afstand tot de Blokgouw, geen wateroverlast en veel bomen. De nieuwe plannen voor de Lange Weeren klinken bijna te mooi om waar te zijn.
  • Toch zijn dit de punten die in het nieuwe plan worden verwerkt. Het college wil het beste plan mogelijk voor De Lange Weeren, gaat deze zelf maken en is bereid daar zelf in te investeren.
  • De afgelopen tijd is er hard gewerkt aan het plan. Een plan dat zelfs mooier √©n groener wordt dan de Broeckgouw.
  • Met het huidige tekort aan woningen op de woningmarkt is dit plan harder nodig dan ooit; 33% starterswoningen, 33% vrije sectorwoningen en 33% sociale huurwoningen zullen zorgen voor beweging op de vastgeroeste woningmarkt. Er is voor ieder wat wils: grote rijwoningen, kleine rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, vrije kavels, herenhuizen en appartementen (huur en koop).
  • De prijzen van de starterswoningen zullen betaalbaar tot de NHG-grens zijn (50% van de starters tot 80% van de NHG-grens).

 

and request

Voorstanders van het bovenstaande plan om deze petitie te tekenen, zodat de Gemeenteraad kan inzien hoe groot de vraag is naar een nieuw plan om de woningmarkt te laten bewegen.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Edam-Volendam 
Petition desk:
Closing date:
2022-12-15 
Organisation:
Voorstanders Petitie Lange Weeren 

History

Signatures

Updates

Tekenen is geen inschrijving.

NB: de petitie tekenen is ter ondersteuning van het nieuwe plan, het betreft geen inschrijving! Teken dus massaal! .

2022-11-17

15 december

Op donderdag 15 december kunt u aanwezig zijn bij de beslissende raadsbijeenkomst in de Pius X. Tijdens deze bijeenkomst kunnen we de raad, als voorstanders van het plan, een beeld geven van de noodzaak de nieuwe wijk..

2022-11-14

.

..

2022-11-11