You, the petitioner
Coohksiw8aifakd

Bord parkeren uitsluitend voor bewoners Sluiskade

46 signatures

Wij, de bewoners van de Sluiskade in Spijkenisse, willen dat de gemeente Nissewaard borden plaatst bij de ingang van ons parkeerhof, waarmee duidelijk gemaakt wordt dat de parkeerplaatsen eigendom zijn van de bewoners en dus géén openbare plekken zijn.

Petition

We

De bewoners van de Sluiskade in Spijkenisse

 

observe

dat er geregeld (vreemde) auto's geparkeerd staan op plekken die eigendom zijn van de bewoners, waardoor de bewoners zelf niet meer kunnen parkeren op hun gekochte parkeerplaatsen.

 

and request

de Gemeente Nissewaard om de meermaalse verzoeken tot het plaatsen van borden en verduidelijkingen van voor wie de parkeerplaatsen bedoeld zijn, serieus te nemen en hier actie op te ondernemen zodat het wanparkeren stopt. Tevens verzoeken wij de gemeente dit te doen, vóórdat de situatie uit de hand loopt, er zijn al meerdere keren ruzies geweest hieromtrent.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Nissewaard 
Petition desk:
Lead petitioner:
Sarah Siebel-Janssen 
Organisation:
Bewoners Sluiskade Spijkenisse 

History

Signatures