You, the petitioner
Plantenbak globeplein

Boomeilanden Centrum Almere Buiten weg

53 signatures

De boomeilanden die op het Globeplein, Noordeindeplein en Rio de Janeiroplein liggen moeten vervangen worden door karakteristieke bomen met een klein zitje daarbij. Dit om een fatsoenlijke markt, braderie en/of evenement te kunnen opzetten en tevens om meer sfeer te krijgen op de pleinen.

Petition

We

De ondernemers, marktkooplieden en bewoners / klanten van Centrum Almere Buiten

 

observe

  • Dat de boomeilanden er al ruim 7 jaar niet uitzien.

  • Alleen op heel erg warme dagen zitten er mensen op de rand van de eilanden.

  • Door de grootte en locatie van de boomeilanden kan de weekmarkt niet op een fatsoenlijke manier opgesteld worden.

  • Tevens is het onmogelijk op onder andere het Noordeindeplein een activiteit zoals een braderie te organiseren. De eilanden ontnemen het zicht op de winkels en vormen zo een barrière tussen de passanten en de winkels.

 

and request

de gemeente, nu de meeste boomeilanden opgehoogd gaan worden om de eilanden te verwijderen, of drastisch te verkleinen, en een paar mooie, karaktervolle bomen terug te plaatsen. Dit geeft ruimte en sfeer aan het centrum. Er kunnen dan ook een paar kleine zitjes bij geplaatst worden.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Almere 
Petition desk:
Closing date:
2019-04-30 
Lead petitioner:
Maarten Vroom 
Organisation:
Winkeliersvereniging Buitenmere 
Website:

History

Signatures