U, de petitionaris

Bollo de Beer moet blijven!

REDEN VAN AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.


Bollo de Beer is sinds jaar en dag de allerleukste kindervriend. In zijn guitige padvinderspakje zorgt hij op ieder Landal vakantiepark voor vertier voor jong en oud. Bollo is dol op knuffelen! Maar o wee, Landal wordt overgenomen door Roompot... donkere wolken pakken zich samen boven Bollo de Beer!

Petitie

Wij

Iedereen die Bollo de Beer een warm hart toedraagt en niet doodsbang is voor een man in een berenpak

 

constateren

dat Koos Konijn reeds vanachter een heuveltje ligt te loeren op een kans om met zijn venijnige knaagtandjes de stoelpoten onder Bollo de Beer vandaan te knabbelen. Terwijl iedereen weet dat Koos een bar slechte danser is en zijn padvinderskills zwaar te wensen over laten.

 

en verzoeken

Roompot om Bollo de Beer te handhaven op de van Landal overgenomen parken. Daarnaast zou het een unieke kans zijn om het werkgebied van Bollo uit te breiden van 100 naar 300 parken door op alle huidige Roompot parken die afschuwelijke Koos Konijn te vervangen door onze held Bollo de Beer. Want zeg nou zelf, wat blijft er nog over van een vakantie in een ietwat vervallen bungalowpark zonder de vrolijke strapatsen van Bollo de Beer?

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
infrastructuurexploitant 
Petitieloket:
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
Bollo de Beer 

Geschiedenis

Ondertekeningen