U, de petitionaris
Boerenbeu

BoerenBeu

50 ondertekeningen

Ondertekenaars zijn de boeren en hun protesten meer dan beu!

Petitie

Wij

De net zo hardwerkende en fatsoenlijke burgers van Nederland.

 

constateren

Dat de boeren bij hun protesten stelselmatig snelwegen blokkeren en het verkeer hinderen, de pers, het openbaar bestuur, de ordediensten en onschuldige burgers intimideren, dreigen de voedselverziening lam te leggen, eigendommen van derden vernielen, nare vergelijkingen aangaan met de holocaust en erg veel overlast veroorzaken. Kortom ze overschrijden grenzen en overtreden de wet. Ook boeren staan niet boven de wet.

 

en verzoeken

De overheid deze #boerenterreur sterk te veroordelen en handhavend op te treden waar nodig.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
31-12-2019 
Petitionaris:
Karel Rosman 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Vrouw knalt op trekkerfile en haar ambulance wordt tot twee keer toe door boeren gehinderd.

Ter illustratie van het belang van hard ingrijpen van de overheid bij de grensoverschrijdende manier van protesteren van een deel van de boze boeren. Gisterenavond liepen de boerenacties in Groningen behoorlijk uit de hand.

+Lees meer...

Een vrouw uit Bad Nieuweschans raakte gewond toen ze de door de boeren veroorzaakte file niet meer kon ontwijken en op de trekkers klapte.

Dagblad van het Noorden

Vervolgens werd haar ambulance tot twee keer toe door boeren gehinderd. De politie Groningen verklaarde hetvolgende: "Toen de ambulancechauffeur de landbouwvoertuigen wilde passeren werd deze gehinderd en kon door hard te remmen een aanrijding voorkomen. Later die avond is de 17-jarige jongeman aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij dit incident. De ambulancechauffeur doet aangifte."

Politie Groningen op Twitter

19-12-2019