U, de petitionaris
Bmx in spu

BMX in Skatepark Utrecht moet blijven

237 ondertekeningen

Vanaf Januari 2020 is SPU (Skatepark Utrecht) gesloten voor BMXers. Dit terwijl het park op donderdag voor veel BMXers uit heel Nederland altijd een fijne plek was om samen te komen voor sessies. Graag zouden we welkom blijven in dit vette park! Ben jij het hier mee eens? Teken dan deze petitie!

Petitie

Wij

BMXers (o.a: hoogvliegers, stuntpiloten, pielbazen, manualkings en straatratten)

 

constateren

  • Dat SPU (een skatepark grotendeels gefinancierd door een 'sportexploitatie subsidie' van gemeente Utrecht) niet langer open is om te BMXen vanaf januari 2020.
  • Dit besluit is heel snel en zonder overleg met de BMXers genomen.
  • Het verdwijnen van de mogelijkheid om indoor sessies te kunnen doen is een groot gemis voor de Utrechtse (en hele Nederlandse) BMX-scene, zeker in de winter.

 

en verzoeken

Het bestuur van SPU samen met ons in oplossingen te denken om het park open te houden voor BMX. Wij zijn er van overtuigd dat we (zoals voor heen ook het geval was) op een relaxte en sportieve manier samen met skateboarders, inliners en andere gebruikers kunnen blijven rollen in 2020.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Utrecht 
Petitieloket:
Einddatum:
21-03-2020 
Petitionaris:
Jorn Tuijnman 
Organisatie:
ACT-BMX, Onwies Knallen, Soulcycle BMX, Bounty Hunters 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Update petitietekst

Beste allemaal,

Als eerste dank voor de support! Goed om te zien dat er zoveel animo is om SPU open te houden voor BMX. We willen met deze handtekeningen laten zien hoeveel mensen worden geraakt door het besluit.

+Lees meer...

Wanneer nodig zullen we hulp bij de gemeente vragen met jullie support.

Na contact met iemand van het skatepark komt er een kleine wijziging in de petitietekst. Het woord 'grotendeels' in de zin over subsidie van de gemeente Utrecht moet worden vervangen door 'deels'. Verder, de reden van het sluiten komt door de groeiende vraag naar skateles welke nu op donderdag wordt gegeven.

Dat was 'm voor nu, ik houd jullie op de hoogte over vorderingen. Ik hoop binnenkort een afspraak met het skatepark te kunnen maken voor verder overleg. Fijne feestdagen en tot later!

Groeten, Jorn Tuijnman

25-12-2019