U, de petitionaris
Naamloos2

Blijf van onze bomen aan de Jan Gijzenkade af

643 ondertekeningen

Gemeente Haarlem heeft twee plannen voor de herinrichting van de Jan Gijzenkade voorgelegd. Van de bewoners heeft 96% gekozen voor het plan waarbij de bomen werden behouden. De gemeente heeft echter besloten de bomen toch te kappen. Deze petitie steunt de bewoners van de Jan Gijzenkade en hun bomen!

Petitie

Wij

Bewoners, fietsers, wandelaars en liefhebbers van groen in Haarlem (Noord)

 

constateren

Dat het gebied langs het water een enorm populair stukje is om te wandelen, te spelen, te vissen en de hond uit te laten. Daarnaast gaat het om bomen die vitaal en gezond zijn en nog jaren mee kunnen. In Haarlem is al weinig groen en Haarlem is een van de meest versteende steden in Nederland. Het kan toch niet zo zijn dat we nog meer van onze bomen kwijt raken?

 

en verzoeken

Dat de gemeente luistert naar de uitgesproken mening van de betrokkenen en zich houdt aan het plan waarbij alle bomen gespaard blijven.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Haarlem 
Petitieloket:
Einddatum:
09-12-2016 
Petitionaris:
Mandy Nooij 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Bomen gered!

De plannen zijn gewijzigd en het oorspronkelijke plan zal worden uitgevoerd! bedankt allemaal :).

15-09-2016

DONDERDAG 15 SEPTEMBER

Donderdag 15 september is er een vergadering van de Commissie Beheer op de Grote Markt 2 (stadhuis) vanaf 17.00 uur tot 18.00 uur. Bewoners van de Jan Gijzenkade zullen daar vanaf 16.30 uur aanwezig zijn.

+Lees meer...

Iedereen die de tijd en zin heeft hen hierbij te steunen is meer dan welkom ook te komen. Als u wilt komen helpen kunt u een e-mail sturen naar reddebomenopdekade@gmail.com

12-09-2016