U, de petitionaris

Blijf met je takken van het Hoornse Julianapark, kap niet voor kunstgras

703 ondertekeningen

Ondanks beloftes van de gemeente Hoorn dat er geen roofbouw meer zou worden gepleegd in het Julianapark, wordt er opnieuw met de kettingzaag gedreigd, want het Julianapark moet weer op de schop omdat twee noodlijdende voetbalverenigingen moeten fuseren en per sé in het Julianapark willen spelen.

Petitie

Wij

Wij zijn een groep verontruste parkbezoekers en genieters, die tegen het kappen van bomen zijn.

 

constateren

  • De bomen en de struiken aan de westkant van de oefenvelden met onder meer unieke Kaukasische vleugelnoten moeten wijken voor kunstgras.
  • De club wil namelijk de velden minimaal 7 meter verlengen en 70 meter verbreden om aan de KNVB-norm te voldoen.
  • Maar wij, gebruikers en genieters van ons mooie park, zijn daar absoluut op tegen.
  • Er is al zoveel van het park afgesnoept en vernield door foute beslissingen en verkeerd management en het is nu basta!
  • Wij willen niet dat dit stuk natuur wordt opgeofferd aan een club waarvan het bestaansrecht ook na de fusie niet is gegarandeerd.
  • Omdat beloftes er zijn om je er aan te houden. Dat geldt met name voor de beleidsmakers in het stadhuis. Uitbreiding van de brandweergarage en landjepik van de zeilvereniging waren al een stap te ver.

 

en verzoeken

De gemeente heeft beloofd van het Julianapark af te blijven. Wij eisen dat de gemeente het park in haar waarde laat: kap niet.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Hoorn 
Petitieloket:
Einddatum:
11-06-2021 
Petitionaris:
Henk Groot 
Organisatie:
Laat Hoorns Julianapark ongerept. 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen