U, de petitionaris
20200320 111338

Binnenschietbanen zo snel mogelijk open

2.791 ondertekeningen

Binnenschietbanen mogen pas open per 1 september. De schietsport is een individuele sport. Veel sportschutters beschikken over een eigen wapen en zijn zelfvoorzienend. Alle binnenbanen hebben sinds de oplevering daarvan al een zeer effectieve "Corona-afzuiginstallatie" ! Daardoor is er op die banen een lineaire luchtstroom, waardoor een corona-overdracht tussen naast elkaar staande schutters zéér onwaarschijnlijk wordt.

Bibliotheken, kapsalons, restaurants, museums, theaters en bioscopen daarentegen hebben doorgaans een "Corona-verspreidingsinstallatie" die eventueel besmette lucht rondpompt door het gebouw. ("Airconditioning”.) Deze bedrijven en instellingen mogen echter wél op 1 juni weer open! Op de binnenschietbanen is het heel snel en eenvoudig te realiseren om 1,5 meter van elkaar te schieten door tussen twee schutters een baan af te sluiten. Tevens kan men makkelijk een baanplanner inzetten voor de tijden wanneer men op de club mag komen schieten. Hierdoor zijn er nooit teveel mensen op de club en zijn de banen maximaal 50% bezet.

Petitie

Wij

Sportschutters van Nederland

 

constateren

Dat het onterecht is dat wij niet eerder dan 1 september onze geliefde sport mogen uitoefenen.

 

en verzoeken

Om zo snel mogelijk, bijvoorbeeld op 1 juni, weer te mogen schieten op de binnen schietbanen.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
12-08-2020 
Petitionaris:
Zwiery Seep 
Organisatie:
SSV de Eendracht te Barneveld 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen