U, de petitionaris

Bied meer cursussen in periode 4 voor sociale geografie en planologie aan de UU

1 ondertekening

Deze petitie wordt verstuurd namens studenten Sociale Geografie en Planologie aan de Universiteit Utrecht die geen tot weinig keuzeruimte hebben voor het kiezen van cursussen in periode 4. De petitie wordt verstuurd naar het bestuur van V.U.G.S. en het ECT.

Petitie

Wij

Studenten van de (oude) bachelor Sociale Geografie en Planologie van de Universiteit Utrecht.

 

constateren dat:

  • In totaal 7 cursussen waarvoor ingeschreven kan worden bij de Geo-faculteit, waarvan 4 van de cursussen niet aansluiten.
  • Voor SGPL zijn er twee cursussen met maximale capaciteit (en loting) (GEO-2-2142 en GEO-3-3021) en één cursus (GEO-3-3024)
  • die laatste wordt door veel studenten erg lastig bevonden en wordt afgeraden door de studieadviseur om te combineren met je scriptie.
  • Kortom, de keuze is uiterst miniem en praktisch niet aanwezig.

 

en verzoeken

  • de mogelijkheid tot inschrijven voor GEO2-7008, GEO3-7018, GEO3-7019, GEO3-7020 of GEO3-7021 voor meer keuze binnen ons eigen vakgebied, net als in periode 1 en 2.
  • de mogelijkheid tot na-inschrijving onder cursussen van andere faculteiten (geestes- en sociale wetenschappen) voor meer keuze en mogelijkheid tot oriëntatie buiten de bachelor om.
  • eventueel de mogelijkheid tot inschrijving van cursussen binnen onze eigen faculteit, zolang deze aansluiten.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
universiteitsbestuur 
Petitieloket:
Petitionaris:
Jorrit Hofstra 

Geschiedenis

Ondertekeningen