U, de petitionaris
Cultural space dutch

Bied een creatieve ruimte voor vrouwen en culturele empowerment in Amsterdam

303 ondertekeningen

Maak vrouwen sterker in het theater! THEREDBOX Projects zoekt naar een creatieve ruimte voor vrouwen en culturele empowerment in Amsterdam. Teken deze petitie om het initiatief van Carmen Toledo te steunen en kunstenaars met verschillende achtergronden in de gemeenschap te verenigen.

In English

Petitie

Wij

Kunstenaars, bondgenoten, cultuurliefhebbers: zij die opkomen voor creatieve ruimtes en kunstenaarswerk.

 

constateren dat:

  • het gebrek aan ruimte voor vrouwen in de podiumkunsten ons vermogen beperkt om als kunstenaars te groeien en een positieve impact op de gemeenschap te hebben.
  • volgens de International Theatre Council (ITC) slechts 33% van de creatieve mensen achter theater vrouw is.
  • dit cijfer de noodzaak onderstreept om niet alleen meer kansen voor vrouwen in de culturele sector te bevorderen, maar ook om in de nodige middelen te voorzien, zoals een locatie.
  • een ruimte nodig is voor het repeteren en uitvoeren van toneelstukken in Amsterdam, maar dat dit ook een hub moet zijn die betrokkenheid van de gemeenschap stimuleert om de groei van professionele kunstenaars en nieuwe talenten te bevorderen; een creatieve haven in de breedste en meest inclusieve zin.

 

en verzoeken

een toegankelijke ruimte in Amsterdam om onze inspanningen ter bevordering van de empowerment van vrouwen in de geschiedenis te ondersteunen.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Amsterdam 
Petitieloket:
Einddatum:
30-04-2024 
Petitionaris:
Carmen Toledo 
Organisatie:
THEREDBOX Projects - theredboxprojects.com 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Waiting...

Wachten op de afspraak om de petitie aan te bieden aan de Gemeente Amsterdam... Hartelijk dank aan iedereen die onze petitie heeft gesteund.

Waiting for the appointment to present the petition to the Gemeente Amsterdam...

+Lees meer...

Thank you very much to everyone who supported our petition.

09-05-2024

Our petition is on its way to be seen by Gemeente Amsterdam

Thank you to everyone who has signed our petition in support of our cultural initiative. We will now present our petition to the Gemeente Amsterdam and wait for them to give us their invaluable support so that we can continue and even improve our cultural work, open it up to more participating artists and get a visible space in the Amsterdam community. We will keep you informed about possible developments. Regards and thank you!.

03-05-2024

LAST DAYS TO SUPPORT OUR PETITION!!!

Only a few more days left until the closing of our Petition to Gemeente Amsterdam! Do you think we can still reach 300 signatures? Thank you for believing in THEREDBOX Projects and those of us who make them up! .

21-04-2024