You, the petitioner
06daf4e4 b3ca 41f1 8f54 7d2841d8e169

Bezuinigingen internationalisering onderwijs

56 signatures

Recent heeft het ministerie van OCW het voorgenomen besluit kenbaar gemaakt om de subsidie voor Nuffic met ingang van 2021 te verlagen. Die wijziging resulteert in een forse krimp. We betreuren dat zeer. Sinds 1952 zet Nuffic zich in voor de internationalisering van het Nederlandse onderwijs.

Petition

We

Ambassadeurs van eTwinning zetten zich in voor de internationalisering van het Nederlandse onderwijs

 

observe

Dat de basis van deze bezuiniging is gebaseerd als kritiek op de structuur van Nuffic als uitvoeringorganisatie. En niet ohttps://www.scienceguide.nl/2019/07/internationaliseringsorganisatie-nuffic-moet-activiteiten-flink-afbouwen/p de behaalde doelen en resultaten.

 

and request

Dat OCW met Nuffic in discussie gaat inzake de beleidsvoering en de subsidie regelingen intact houden.

Nederland heeft internationaal gezien altijd een vooraanstaande positie gehad op het gebied van onderwijs. Het voorgenomen besluit om de subsidie van de Neso’s af te bouwen, raakt de reputatie van Nederland als internationaal georiënteerde kenniseconomie

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2019-10-17 
Lead petitioner:
Eric redegeld 
Organisation:
Ambassadeurs van eTwinning 
Website:

History

Signatures