U, de petitionaris
Img 2958

Bewoners willen klassieke lantaarnpalen in nieuwbouwwijk de Horn, Rijnsburg

318 ondertekeningen

De gemeente Katwijk wil standaard lantaarnpalen plaatsen in de nieuwbouwwijk de Horn in Rijnsburg. Deze petitie roept de gemeente op om dit besluit in te trekken en klassieke lantaarnpalen te plaatsen. Op die manier wordt het authentieke karakter van de nieuwbouwwijk versterkt.

Petitie

Wij

Toekomstige en huidige (buurt)bewoners van de Horn in Rijnsburg,

 

constateren

dat de gemeente standaard straatverlichting heeft ingekocht voor de nieuwbouwwijk de Horn in Rijnsburg. De klassieke lantaarnpalen die langs de Vliet staan, weerspiegelen echter het authentieke karakter van het dorp. Dit straatbeeld kan verlengd worden naar de Horn - waar ook de gracht de Vliet doorheen loopt - met dezelfde soort lantaarnpalen. Alleen dan krijgt de Horn dezelfde uitstraling als de Vliet en wordt waarde toegevoegd aan de buurt.

 

en verzoeken

de gemeente om het besluit om standaard lantaarnpalen in de Horn te plaatsen in te trekken en alsnog klassieke lantaarnpalen te plaatsen. Wij benadrukken daarbij dat klassieke lantaarnpalen tegenwoordig met moderne specificaties beschikbaar zijn en dus voldoen aan criteria voor toekomstig beheer. Wij wensen indirect dat de aanbesteding voor standaard straatverlichting ingezet wordt voor een ander project in Rijnsburg, Valkenburg of Katwijk.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Katwijk 
Petitieloket:
Einddatum:
21-03-2018 
Petitionaris:
Elise van Egmond-Nabbe 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen