U, de petitionaris

Betere verkeersveiligheid op de Eisenhowerlaan

80 ondertekeningen

Er rijdt steeds meer verkeer door de Eisenhowerlaan. Veel automobilisten rijden te hard. De gemeente heeft een plan gepresenteerd. Onderdeel is het smaller maken van het trottoir en het verbreden van de weg. De bewoners van de wijk zijn daarop tegen. De weg wordt nog aantrekkelijker voor verkeer.

Petitie

Wij

bewoners van de Eisenhowerlaan en Kanaleneiland Noord, bestuurders van VVE-en en huurderverenigingen en andere betrokkenen

 

constateren

  • dat het plan voor de herinrichting van de Eisenhowerlaan herzien moet worden.

  • Het projectteam heeft met verouderde cijfers gewerkt die niet representatief zijn voor de huidige situatie en geen rekening houden met de groei van de wijk.

  • Verkeer staat dagelijks onnodig vast op de kruising Van Heuven Goedhartlaan/Eisenhowerlaan en Van Heuven Goedhartlaan/Beneluxlaan omdat het de enige uitval is richting de A2, Utrecht West en Centrum.

 

en verzoeken

  • de kruising Bernadottelaan/Beneluxlaan weer open te stellen zodat verkeer ook via deze route de wijk uit kan, richting A2, Utrecht West en Centrum. Hiermee wordt de Eisenhowerlaan ontlast en zal de drukte zich niet meer concentreren op de kruising Van Heuven Goedhartlaan/Eisenhowerlaan.

  • Een klein comité gaat graag met de Gemeente in gesprek om samen tot een alternatief plan te komen dat de situatie van de Eisenhowerlaan zal verbeteren.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Utrecht 
Petitieloket:
Einddatum:
27-05-2019 
Petitionaris:
Vereniging Van Eigenaren "Forum 1" 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen