U, de petitionaris
Image

Betere beveiliging bij de motoren op de TT

8 ondertekeningen

Tot onze verbazing is de beveiliging van onze motoren op de motorparkeerplaats nog steeds niet waterdicht er zijn wederom motor(en) gestolen hier willen wij verandering ik brengen door de gemeente Assen en het TT Circuit wakker te schudden.

Petitie

Wij

Motorrijders / liefhebbers die de diefstallen van motoren van het TT terrein zat zijn.

 

constateren dat:

We hebben geconstateerd dat er na de aanpassingen aan de toe- en uitstroom van en naar het TT Circuit niet veel is veranderd. Er worden 20 mensen ingezet om te voorkomen dat er alcoholische en andere niet gewenste artikelen naar binnen worden 'gesmokkeld' omdat ze daar zelf geld zouden mislopen. Maar ondertussen is er geen toezicht op 'onze' motoren. Hier moet verandering in komen!

 

en verzoeken

Wij , de motorrijders die jaarlijks naar de TT komen willen met een gerust hart onze motoren kunnen stallen op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen. Laat bijvoorbeeld geen bussen of auto's met aanhangers toe in dit gebied en vraag bij verdacht gedrag eventueel om legitimatie en/of papieren van de desbetreffende motor.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
vereniging 
Petitieloket:
Einddatum:
27.09.2016 
Petitionaris:
Roy Everts 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen