U, de petitionaris
Parkeren

Beter parkeerbeleid in Saendelft

785 ondertekeningen

Parkeren in Saendelft is een probleem. Noodgedwongen wordt er op plaatsen geparkeerd waar het officieel niet is toegestaan. Het uitdelen van boetes voor 'fout parkeren' schiet in deze gevallen zijn doel voorbij, omdat het probleem er niet mee wordt opgelost. Teken de petitie voor een beter beleid!

Petitie

Wij

de bewoners én bezoekers van Saendelft

 

constateren dat:

dat er onvoldoende parkeermogelijkheid is tussen 18.00 uur 's avonds en 9.00 's ochtends in de wijk Saendelft. Het is vaak niet mogelijk om tussen deze tijdstippen een parkeerplaats in de wijk te vinden waar het is toegestaan om te parkeren, omdat alle parkeervakken dan vaak al bezet zijn. Noodgedwongen worden voertuigen buiten de parkeervakken geplaatst. Jarenlang worden er al boetes uitgedeeld en dit heeft niet geleid tot verbetering. Handhaving schiet in dit geval volledig zijn doel voorbij.

 

en verzoeken

Wij verzoeken om te stoppen met het uitdelen van boetes tussen 18.00 uur 's avonds en 9.00 uur 's ochtends en te zorgen voor een structurele oplossing voor dit parkeerprobleem.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Zaanstad 
Petitieloket:
Einddatum:
19-09-2016 
Antwoord verwacht:
23-05-2016 
Status:
Beantwoord 
Petitionaris:
--  
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

De petitie heeft een positief resultaat gehad: extra parkeervakken

De petitie heeft een positief resultaat gehad. De gemeente heeft bijna 115 extra parkeervakken gerealiseerd in de wijk Saendelft..

17-02-2016

Boeteregen in Saendelft: "We zijn de melkkoe van Zaanstad!"

Vandaag stond het volgende nieuwsbericht op de site van RTV Noord Holland, inclusief een radiofragment over de parkeerproblemen in Saendelft! http://www.rtvnh.nl/nieuws/118671/Boeteregen+in+Saendelft:+%22We+zijn+de+melkkoe+van+Zaanstad!%22.

20-09-2013

Negen parkeerplaatsen voor vijftien auto's in Saendelft-West

11 september 2013 heeft er in de papieren versie een uitgebreid krantenartikel gestaan rondom de parkeerproblemen in Saendelft. In de digitale versie van de krant was de volgende korte versie te lezen: http://www.noordhollandsdagblad.nl/stadstreek/zaanstreek/article24491643.ece/Negen-parkeerplaatsen-voor-vijftien-autos-in-Saendelft-West?lref=vptop.

12-09-2013