U, de petitionaris
Fb img 1491799493379

Betaald voetbal terug in Haarlem

841 ondertekeningen

Redbull of geen Redbull, als de gemeente Haarlem maar niet de sponsor hoeft te worden, mag er best eens serieus aan het terughalen van betaald voetbal in Haarlem worden gewerkt!

Petitie

Wij

Haarlemmers die betaald voetbal terug willen in Haarlem

 

constateren

  • Dat de wens voor terugkeer van betaald voetbal nog steeds erg leeft in Haarlem.

  • Of Redbull nu wel of niet naar Haarlem wil komen, de wens voor terugkeer van betaald voetbal in Haarlem altijd sterk is geweest.

  • Dat het voor Haarlem, als hoofdstad van Noord-Holland en met de oudste voetbalhistorie van Nederland, passend is als betaald voetbal terugkeert.

 

en verzoeken

De burgemeester van Haarlem om het voortouw te nemen en zich op alle vlakken en bij alle partners in te zetten voor terugkeer van betaald voetbal in Haarlem

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Haarlem 
Petitieloket:
Einddatum:
19-07-2018 
Petitionaris:
Sander van den Raadt 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Persbericht verstuurd

Persbericht verstuurd dat deze petitie is gestart. Tevens staan er meer acties op het programma. Zoals gesprekken met haarlem kennermerland, een vastgoed bedrijf een hfc haarlem shirt brengen naar het red bull hoofdkantoor en gesprek met Speren voor spieren voor een benefietwedstrijd. Tip: heb realistische verwachtingen en wees aangenaam verrast als iets lukt! We doen onze stinkende best. Onderteken deze petitie en vertel iedereen het zelfde te doen! like de fb pagina.

23-04-2017