U, de petitionaris
Er is nieuws!
Thumbnail image0

Betaalbaar wonen in Schalkwijk

456 ondertekeningen

Bij woningbouwprojecten in Schalkwijk behoren veel van de te bouwen woningen tot de duurdere categorie. Dit is voor starters en jonge gezinnen niet te betalen. Jongeren moeten daardoor buiten het dorp hun heil zoeken. De leefbaarheid van het dorp Schalkwijk komt hierdoor ernstig onder druk te staan.

Petitie

Wij

starters, jonge gezinnen en senioren uit Schalkwijk en zij die met hen sympathiseren

 

constateren

  • dat er in Schalkwijk wel wordt gebouwd, maar dat veel van de te bouwen woningen voor starters, jonge gezinnen en ook senioren niet te betalen zijn,
  • dat de behoefte aan betaalbare woningen onder bovengenoemde doelgroep groot is,
  • dat we met lede ogen zien dat vooral jonge mensen noodgedwongen uit Schalkwijk moeten vertrekken,
  • dat dit de leefbaarheid van de kleine kern niet ten goede komt,

 

en verzoeken

de gemeente Houten haast te maken met betaalbare woningen in Schalkwijk voor starters, jonge gezinnen en senioren op een zo kort mogelijk termijn.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Houten 
Petitieloket:
Einddatum:
02-11-2020 
Petitionaris:
Ben van der Werf 
Organisatie:
Initiatiefgroep Betaalbaar Wonen in Schalkwijk 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Contact zoeken

Op dit moment zijn er 320 ondertekenaars van de petitie. Een mooi resultaat, maar we zijn er nog niet.

+Lees meer...

De actie loopt tot 3 november. We gaan ernstig ons best doen om nog meer handtekeningen te verzamelen onder het motto: hoe meer, hoe sterker we staan naar wethouder en politieke partijen. Daarbij kunnen we jullie hulp goed gebruiken. Zijn er familieleden, vrienden en kennissen die de petitie zouden willen tekenen? Wil je dan de petitie onder hun aandacht brengen? Alvast bedankt. Dan nog één dingetje: sommigen van jullie schrijven bij de ondertekening een vraag of opmerking. Wij zien echter wel de naam en de opmerking, maar niet het e-mailadres. Neem daarom contact met ons op via: info@betaalbaarwonenschalkwijk.nl .

Initiatiefgroep Betaalbaar Wonen in Schalkwijk

14-10-2020