U, de petitionaris

Bestrijding eikenprocessierups op het terrein van kampeervereniging Licht en Lucht

5 ondertekeningen

Er is geconstateerd dat er minimaal 40 nesten van de eikenprocessierups op het terrein van Licht en Lucht aanwezig zijn. De brandharen (700.000 per rups) kunnen tot klachten leiden aan de huid, de ogen en luchtwegen. Deze vormen een gezondheidsrisico voor de kampeerders en hun gasten.

Petitie

Wij

kampeerders, campinggasten en betrokkenen van de kampeervereniging Licht en Lucht

 

constateren

  • samen met de arts van de GGD Hilversum dat de eikenprocessierups op het terrein van kampeervereniging Licht en Lucht een te groot gezondheidsrisico vormt en

  • dat de eigenaar van het terrein de nesten moet laten verwijderen en de bestrijding van de eikenprocesrups verder moet monitoren.

  • De eigenaar van landgoed Zonnestraal is eigenaar van het terrein van kampeervereniging Licht en Lucht. Deze eigenaar is verantwoordelijk.

 

en verzoeken

de aanwezigheid van de eikenprocessierups op het terrein van Licht en Lucht effectief te bestrijden, de nesten van de eikenprocessierupsen zo snel mogelijk te laten verwijderen en dit elk jaar te herhalen.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Hilversum 
Petitieloket:
Einddatum:
01-08-2018 
Petitionaris:
Jan Harinck 

Geschiedenis

Ondertekeningen