You, the petitioner
Img 9178

Besnor de Sjor!

Reden van afwijzing: Helaas, uw petitie gaat over een priv├ękwestie. Daar is petities.nl niet voor. Deze website is voor petities aan de overheid op grond van artikel 5 in de Grondwet.

U kunt daarvoor een andere petitiewebsite gebruiken. Op http://petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd.

Maar als deze kwestie groter is en een structureel probleem betreft, dan is het zeer welkom op petities.nl. Formuleert u het dan zo dat uw kwestie een illustratie is voor het grotere probleem en maak duidelijk dat dit meer mensen aangaat.


Hallo! Een goede vriend van mij heet Sjoerd, maar wordt door vrienden Sjorro genoemd. Deze vrienden zouden hem graag met een snor zien, zodat hij Snorro genoemd kan worden. Dit kunnen we echter niet alleen klaarspelen, vandaar deze petitie. Onderteken deze petitie en geef de Sjor een snor!

Petition

We

Mensen die het belang van snorren inzien. Baarden zijn uiteraard ook meer dan welkom!

 

observe

Ondanks verschillende verzoeken is het actievoerders niet gelukt de Sjor een snor aan te praten. Met deze petitie hopen wij hem in een Powerpoint presentatie duidelijk te kunnen maken, wat het belang van de snor is voor de werkende Nederlander. Zie de snor op Sjor als een snor op de maatschappij, die in plaats van de bovenlip en onderkant van de neus, heel Nederland verwarmt tot een pluizige eenheid.

 

and request

Deze petitie moet Sjorro, aka Sjoerd, aka Sjor, overtuigen van het maatschappelijke belang bij de snor. Het doel is de Sjor het hele kalenderjaar 2020 te verwarmen, gezicht en hart, door middel van de snor.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Petition desk:
Closing date:
2020-02-15 
Status:
Closed 
Lead petitioner:
--  

History

Signatures