U, de petitionaris

Bescherming van migrerende arbeidskrachten binnen de EU

0 ondertekeningen

Bescherming van migrerende arbeidskrachten binnen de EU

Petitie

Wij

Europeanen

 

constateren

Vandaag de dag zijn er grote groepen migrerende arbeidskrachten in de EU; mensen die willen werken en aan onze gemeenschappelijke groei bijdragen, maar die geen werk krijgen in hun land van herkomst. Bij het werken in een ander land binnen de EU wordt het gebrek aan bescherming voor deze mensen zichtbaar.

Wanneer de situatie niet gemeenschappelijk wordt geregeld zullen bepaalde regio's erger dan de anderen worden getroffen, en dit op zijn beurt kan leiden tot protectionisme vanwege extra uitgaven op regionaal niveau. We moeten dit probleem samen oplossen om slimme en duurzame groei te verwezenlijken voor iedereen.

 

en verzoeken

Verhoog de bescherming van de migrerende werknemers in de EU. Deze mensen zijn een belangrijke factor voor het verkrijgen van de groei die de EU nodig heeft, maar er is betere bescherming voor deze mensen nodig.

Medische verzorging, sociale zorg, juridische hulp en bescherming tegen gewetenloze werkgevers zijn nodig om de interne arbeidsmarkt van de EU aantrekkelijk te houden en onze grote steden vrij te houden van grote aantallen mensen in nood.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Europetition 
Petitieloket:
Einddatum:
11-04-2011 
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
Rebecka Glaser 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuwtjes

Nog geen nieuws over deze petitie.