U, de petitionaris
Paardenwei 2

Bescherm de Paardenwei

98 ondertekeningen

de Paardenwei is een smalle strook groen tussen een spoorlijn en de kop van het Brandweerblok – Planciusstraat en Haarlemmerplein Amsterdam Centrum

Deze groene postzegel met Tuinen-2 bestemming wordt beschermd tegen aantasting, via gemeentelijke en landelijke regelgeving

Petitie

Wij

Leden van de vereniging "Paardenwei"

 

constateren dat:

Dat de gemeente Amsterdam voornemens is dit stukje natuur te vernietigen door een projectontwikkelaar toestemming te geven 48 “tijdelijke” wooncontainers met daaronder 200 m2 horeca te bouwen in een druk volgebouwd gebied waar voldoende horeca aanwezig is en weinig groen. Er bevinden zich drukke verkeersaders rond het Haarlemmerplein met veel CO2 uitstoot.

 

en verzoeken

de gemeente Amsterdam de samenwerking met de betrokken projectontwikkelaar te beëindigen en in dit Tuinen-2 bestemmingsgebied medewerking te geven aan " groene" alternatieven van, voor en door de buurtbewoners.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Amsterdam 
Petitieloket:
Einddatum:
31.08.2016 
Petitionaris:
James Lawson 
Organisatie:
Vereniging Paardenwei 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen