U, de petitionaris
Logo

Bepaling rijgeschiktheid weg bij divisie Rijgeschiktheid van het CBR

9 ondertekeningen

De bepaling van rijgeschiktheid gebeurt in Nederland door het CBR. De divisie Rijgeschiktheid van het CBR laat keer op keer zien dat zij niet in staat zijn om rijbewijshouders adequaat van informatie te voorzien en op een transparante wijze rijbewijshouders binnen de gestelde termijn te keuren.

Petitie

Wij

Inwoners van Nederland

 

constateren

  • Dat de divisie Rijgeschiktheid van het CBR, door organisatorische en financiële aard, niet in staat is gebleken de wettelijke taak om de medische rijgeschiktheid te beoordelen naar behoren kan uitvoeren.

  • De communicatie van het CBR tekort schiet.

  • Leden van de Gezondheidsraad schrijven dat het zelfs voor behandelend artsen geen sinecure is om een juist rijgeschiktheidsadvies te geven.

 

en verzoeken

Een CBR-loket in te stellen bij alle gemeenten, waar één of meerdere artsen werkzaam zijn, die zich specifiek bezighouden met de wettelijke eisen rijgeschiktheid en keurlingen persoonlijk helpen om medisch rijgeschikt te blijven.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
15-07-2018 
Petitionaris:
Klaske Smallebos 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen