U, de petitionaris
Marcellevi

Benoem Marcel Levi tot Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

28 ondertekeningen

Tijdens de coronacrisis heeft Marcel Levi als een van de weinigen duidelijk gemaakt dat hij wél in staat is grote gezondheidscrisissen te kunnen managen. Iets waar de huidige verantwoordelijken keer op keer bewijzen dit niet te kunnen. Benoem hem daarom als opvolger van Hugo de Jonge.

Petitie

Wij

uit de bevolking van Nederland

 

constateren

  • dat de huidige verantwoordelijken voor het coronabeleid, het testbeleid, het vaccinatiebeleid keer op keer fouten maken die grote gevolgen hebben voor onze samenleving.

  • Marcel heeft bewezen dit veel beter te kunnen dan de huidige verantwoordelijken, inhoudelijk veel meer kennis te hebben en veel beter te kunnen communiceren. In twee interviews zette hij de deur al op een kier. Bij Maurice de Hond en in Buitenhof.

 

en verzoeken

Dat Marcel Levi benoemd wordt tot minister van WVS of in ieder geval een belangrijke rol krijgt in de aanpak van de coronacrisis.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
(in)formateur 
Petitieloket:
Einddatum:
19-07-2021 
Petitionaris:
Sjaak Zonneveld 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Geef Marcel Levi een steuntje in de rug om Minister van VWS te worden.

Vrijwel iedereen in Nederland is het er over eens dat Marcel Levi een belangrijke rol zou moeten spelen bij het bestrijden van de coronacrisis. Hij heeft zelf niet ontkent hiervoor open te staan.

+Lees meer...

Hugo de Jonge heeft diverse malen bewezen niet capabel te zijn. In interviews heeft hij aangegeven niet onwelwillend te zijn: O.a. bij Maurice de Hond en in Buitenhof. Laat deze petitie Marcel een laatste duwtje in de rug geven. En Hugo een zetje opzij...

20-04-2021