You, the petitioner

Benadeelde buren111

42 signatures

Benadeelde buren van zorgmijders bestaan als groep in alle middelgrote en grote steden in heel Nederland. Wij worden ontkend en weggezet. Wij eisen aandacht want die krijgen wij al jaren niet of weinig. Wij willen rustig huurgenot en schadevergoeding voor het leed wat ons ongevraagd wordt aangedaan.

Petition

We

Buren willen (figuurlijk gesproken )stokken om mee terug te kunnen slaan.

 

observe

Het is onveilig en zelfs gevaarlijk om te wonen naast zorgmijders van de groep psychiatrische patiënten en wij hebben bedorven huurgenot. Wij willen hier compensatie voor. Wij hebben respect voor de psychiatrische patiënten maar niet voor de gevaarlijke zorgmijders.

 

and request

Rustig huurgenot en dat zorgmijders van de groep psychiatrische patiënten spoedig elders geplaatst worden. Wij eisen ook schadevergoeding voor alles wat ons ongevraagd wordt aangedaan. Of dat nu instanties, woningbouwverenigingen of de zorgmijders zelf zijn wij accepteren niet langer ongewenste stress.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2019-10-12 
Lead petitioner:
Brigitte Knor 
Organisation:
Benadeeldeburen111 
Website:

History

Signatures