You, the petitioner

Ben Varewyck

Ben moet niet verder gedwongen opgenomen in de psychiatrie. Zo mist hij de kans om te slagen voor z'n Bachelor Engels en Spaans evenals de kans om te slagen voor de Kunstacademie. Verder heeft hij recht op een tegenexpertise van de dokter betreffende diverse gestelde diagnoses om zijn medicatie op punt te kunnen stellen. Verder wil hij graag ambulant in therapie blijven bij een dokter. Hij verontschuldigd zich voor de woordenwisselingen met zijn moeder in de hoop niet meer gecolocceerd te worden. Iedereen verdient namelijk een nieuwe kans. Namens de achterban. Thanks

Petition

We

Ben Varewyck en achterban,

 

observe

Dat verdere gedwongen opname niet nodig is en dat Ben geen gevaar vormt voor z'n eigen integriteit evenals voor anderen in de maatschappij. Hij verontschuldigd zich voor de woordenwisselingen met zijn moeder en hoopt op een wederzijdse toestemming met de dokter voor een tegenexpertise zodat hem de juiste medicatie voorgeschreven kan worden. Verder wil hij ambulant in therapie blijven zolang dat nodig blijkt te zijn. Hopelijk kan hij alsnog zijn dromen realiseren en een nieuw leven starten zoals iedereen een tweede kans verdient.

 

and request

Vrijlating na veertig dagen collocatie ipv een verlenging van drie maanden zodat hij zijn studies kan vervolmaken en progressief te werk gesteld kan worden om zijn toekomst verder uit te bouwen onder een vrij statuut.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Petition desk:
Closing date:
2009-10-14 
Status:
Closed 
Lead petitioner:
Ben Varewyck 
Organisation:
Ben Varewyck 

History

Signatures