U, de petitionaris
Bigbannerpng

Beleid Immigratie Gevolgen (BIG)

42 ondertekeningen

De immigratie naar Nederland is niet zonder gevolgen. Wij hebben 80 gevolgen in kaart gebracht, en wij willen een plan van aanpak met kosten begroting voor elk thema, en wat de totale kosten zullen zijn. We willen ook een prognose van wat de totale kosten worden als de 1.000.000 mensen er bij komen die Hugo de Jonge aan ons heeft beloofd. (https://bit.ly/3sz0Czk). Wij willen dat er niet meer weg gekeken wordt, maar dat er beleid komt. Een overzicht van alle gevolgen vind je hier https://www.stemknop.nl/immigratie-gevolgen

Petitie

Wij

Stemknop.nl & bezorgde burgers van Nederland

 

constateren dat:

Kind huwelijken, huwelijksdwang, ongelijke behandeling vrouwen, straatintimidatie, steekpartijen, salafistische scholen, misbruik sociale voorzieningen, geweld tegen ouderen, geweld tegen jongeren, geweld tegen LGHBT, geen vrijheid van geloof, parallelle samenleving, intolerantie voor ongelovigen, etc.

 

en verzoeken

Een plan van aanpak voor ALLE gevolgen van immigratie en het geschatte kosten plaatje. Wij willen dat er niet meer weg gekeken wordt, maar dat er beleid komt.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
(in)formateur 
Petitieloket:
Einddatum:
20-03-2021 
Petitionaris:
Johan Geerts 
Organisatie:
Stemknop.nl 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen