You, the petitioner
Bigbannerpng

Beleid Immigratie Gevolgen (BIG)

41 signatures

De immigratie naar Nederland is niet zonder gevolgen. Wij hebben 80 gevolgen in kaart gebracht, en wij willen een plan van aanpak met kosten begroting voor elk thema, en wat de totale kosten zullen zijn. We willen ook een prognose van wat de totale kosten worden als de 1.000.000 mensen er bij komen die Hugo de Jonge aan ons heeft beloofd. (https://bit.ly/3sz0Czk). Wij willen dat er niet meer weg gekeken wordt, maar dat er beleid komt. Een overzicht van alle gevolgen vind je hier https://www.stemknop.nl/immigratie-gevolgen

Petition

We

Stemknop.nl & bezorgde burgers van Nederland

 

observe

Kind huwelijken, huwelijksdwang, ongelijke behandeling vrouwen, straatintimidatie, steekpartijen, salafistische scholen, misbruik sociale voorzieningen, geweld tegen ouderen, geweld tegen jongeren, geweld tegen LGHBT, geen vrijheid van geloof, parallelle samenleving, intolerantie voor ongelovigen, etc.

 

and request

Een plan van aanpak voor ALLE gevolgen van immigratie en het geschatte kosten plaatje. Wij willen dat er niet meer weg gekeken wordt, maar dat er beleid komt.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
(in)formateur 
Petition desk:
Closing date:
2021-03-20 
Lead petitioner:
Johan Geerts 
Organisation:
Stemknop.nl 
Website:

History

Signatures