U, de petitionaris
Schermafbeelding 2013 05 19 om 17.49.40

Behouden buslijn Putte-Bergen op Zoom

461 ondertekeningen

Er zijn plannen binnen de provincie en de gemeente om buslijn 105 buiten de spits niet verder te laten rijden dan naar en vanaf Hoogerheide. Hier worden Ossendrecht en Putte sterk mee benadeeld, vooral schoolgaande jeugd en de ouderen. Ook inwoners van Hoogerheide en Bergen op Zoom kunnen overlast krijgen door toename van o.a. hangjongeren. Ouders zullen vaker op en neer naar scholen moeten rijden, ouderen worden afhankelijk van taxibedrijven en naasten. Deze petitie zal in juni voorgedragen worden aan de gemeente.

Petitie

Wij

zijn inwoners van Putte en Ossendrecht die gebruik maken van buslijn 105, binnen en buiten de spits.

 

constateren

Naar aanleiding van een artikel in De Bode zijn wij achter de plannen gekomen om buslijn 105 tussen Putte en Bergen op Zoom buiten de spitstijden maar tot en vanaf Hoogerheide te laten rijden. Hier zijn wij het niet mee eens! Op deze manier worden zowel schoolgaande kinderen, als hun ouders binnen de dorpen benadeeld. Ook ouderen krijgen een vervoersmiddel minder op deze manier. Ook al zijn wij kleinere dorpen, wij behoeven niet immobiel te zijn.

 

en verzoeken

Wij verzoeken een aanpassing van de bustijden waar u zich op richt. De buslijn 105 moet ook buiten de spits tot Putte blijven rijden, en eveneens Ossendrecht aandoen als halte. Een eventuele mogelijkheid zou zijn om de lijn 100 te schrappen, gezien het feit dat hier minder gebruik van wordt gemaakt dan van lijn 105. Op deze manier worden er per dag weer 6 tot 8 busreizen naar en van Putte bespaard.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Woensdrecht 
Petitieloket:
Einddatum:
01-06-2016 
Antwoord verwacht:
13-10-2017 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
-- 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuwtjes

Nog geen nieuws over deze petitie.