U, de petitionaris
Zgt locatie hengelo

Behoud volwaardig ziekenhuis in Hengelo

3.677 ondertekeningen

Als wij het aan het bestuur van het ZGT en de zorgverzekeraars overlaten, dan blijft er alleen nog maar een uitgekleed ziekenhuis in Hengelo over. De kans is groot dat dit zelfs zonder spoedeisende hulp (SEH) zal zijn. De belangen en veiligheid van meer dan 80.000 inwoners is hier niet mee gediend.

Petitie

Wij

Iedereen uit Hengelo en omstreken.

 

constateren

Dat in het huidige verzorgingsgebied Hengelo, een stad van meer dan 80.000 inwoners, er een volwaardig ziekenhuis moet zijn en blijven. Door eerdere ingrepen en de aankomende bezuinigingen staat de kwaliteit en kwantiteit van het ziekenhuis ZGT locatie Hengelo onder druk. Wat u en ons betreft mag dit niet gebeuren!

 

en verzoeken

Om een volwaardig ziekenhuis in Hengelo. Dit betekent 24 uur per dag, 7 dagen per week ziekenhuiszorg met een spoedeisende eerste hulp (SEH). Wij verzoeken de Raad van Bestuur van het ZGT en de zorgverzekeraars de plannen rondom het ziekenhuis locatie Hengelo zo te organiseren dat de ZGT locatie Hengelo behouden blijft en kwalitatief uitgebouwd gaat worden.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
zorginstelling 
Petitieloket:
Einddatum:
26-09-2017 
Petitionaris:
Bestuur Lokaal Hengelo 
Organisatie:
Lokaal Hengelo 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen