U, de petitionaris
Weiland

Behoud van verkeersveiligheid en groen bij het weiland naast de Rietpluim in Nuenen

366 ondertekeningen

Naast basisschool de Rietpluim ligt een mooi weiland. Er bestaan ideeën om het weiland te bebouwen met een grandcafe in combinatie met een B&B en woonhuis. Buurtvereniging Nuenen-Oost is bezorgd over deze ontwikkeling vanwege verkeersoverlast en verkeersveiligheid, met name voor jonge kinderen.

Petitie

Wij

Buurtvereniging Nuenen-Oost en inwoners

 

constateren

  • Dat de komst van een grandcafe waar alcohol geschonken gaat worden, in combinatie met een B&B veel extra verkeer met zich zal meebrengen, terwijl de infrastructuur rondom het weiland zich daar niet voor leent.
  • Dat betekent meer verkeer in een gebied waar veel jonge kinderen fietsen.
  • En overlast omdat er nu al onvoldoende parkeergelegenheid is.
  • De komst van een grandcafe waar alcohol geschonken wordt, vinden wij daarnaast niet passend naast een basisschool.

 

en verzoeken

gemeente Nuenen in het belang van de basisschoolkinderen en omringende leefomgeving te denken. Daarbij spreken wij gemeente Nuenen aan op het belang van de verkeersveiligheid en verkeersoverlast. Plus de extra risico's te overwegen doordat er alcohol geschonken gaat worden naast een basisschool. Kinderen en alcohol gaan niet samen.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Nuenen c.a. 
Petitieloket:
Einddatum:
04-12-2021 
Petitionaris:
Fleur  
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen