U, de petitionaris

Behoud van onregelmatigheidstoeslag in de geestelijke gezondheidszorg!

5.935 ondertekeningen

De werkgevers in de GGZ willen morrelen aan de onregelmatigheidstoeslag. Dat heeft GGZ Nederland laten weten aan het begin van de cao-onderhandelingen.

Aangezien dit hele negatieve gevolgen voor ons heeft is het dus erg van belang dat je dit ondertekend. Laat je stem horen!!

Aanvulling dd 22 april 2011: Het gaat bar slecht met de CAO onderhandelingen, vakbonden zeggen zelfs: "Weinig van de voorstellen die wij hebben gedaan hebben de bieding van de werkgevers gehaald, sterker nog daar waar wij voorstellen hebben gedaan komt er in plaats van een verbetering een verslechtering". Bij deze een oproep aan een ieder; wordt lid van een vakbond want een vakbond is zo sterk als de hoeveelheid leden die zij hebben!

Petitie

Wij

alle werknemers die werkzaam zijn in de zorgsector en onder de GGZ-CAO vallen.

 

constateren

dat de CAO onderhandelingen voor de GGZ, die 11 maart van start gaan, o.a. gaan over een aanpassing van de toeslag over onregelmatig gewerkte uren. Dit kan als gevolg hebben dat er over bepaalde uren geen onregelmatigheidstoeslag meer gegeven gaat worden. Op deze manier wordt werken op onregelmatige tijden nog meer onaantrekkelijk gemaakt. Feit blijft dat onregelmatig werken niet goed voor de gezondheid is wat gecompenseerd dient te worden.

 

en verzoeken

dat er niet gesleuteld wordt aan de onregelmatigheids toeslag. In de zorg zijn al vele tekorten. Op deze manier trekt men jong personeel, wie we broodnodig hebben, niet aan, maar duwen we ze juist weg. Daarbij zullen vele mensen ander werk gaan zoeken aangezien het werken in onregelmatigheid gezondheidsproblemen oplevert. Als men evenveel verdient in een andere functie zonder onregelmatig hoeven te werken dan is de keus om te gaan snel gemaakt.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
01-10-2019 
Petitionaris:
Iris Vogel 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Link

Voor meer informatie..

08-03-2011