You, the petitioner

Behoud van onregelmatigheidstoeslag in de geestelijke gezondheidszorg!

5,935 signatures

De werkgevers in de GGZ willen morrelen aan de onregelmatigheidstoeslag. Dat heeft GGZ Nederland laten weten aan het begin van de cao-onderhandelingen.

Aangezien dit hele negatieve gevolgen voor ons heeft is het dus erg van belang dat je dit ondertekend. Laat je stem horen!!

Aanvulling dd 22 april 2011: Het gaat bar slecht met de CAO onderhandelingen, vakbonden zeggen zelfs: "Weinig van de voorstellen die wij hebben gedaan hebben de bieding van de werkgevers gehaald, sterker nog daar waar wij voorstellen hebben gedaan komt er in plaats van een verbetering een verslechtering". Bij deze een oproep aan een ieder; wordt lid van een vakbond want een vakbond is zo sterk als de hoeveelheid leden die zij hebben!

Petition

We

alle werknemers die werkzaam zijn in de zorgsector en onder de GGZ-CAO vallen.

 

observe

dat de CAO onderhandelingen voor de GGZ, die 11 maart van start gaan, o.a. gaan over een aanpassing van de toeslag over onregelmatig gewerkte uren. Dit kan als gevolg hebben dat er over bepaalde uren geen onregelmatigheidstoeslag meer gegeven gaat worden. Op deze manier wordt werken op onregelmatige tijden nog meer onaantrekkelijk gemaakt. Feit blijft dat onregelmatig werken niet goed voor de gezondheid is wat gecompenseerd dient te worden.

 

and request

dat er niet gesleuteld wordt aan de onregelmatigheids toeslag. In de zorg zijn al vele tekorten. Op deze manier trekt men jong personeel, wie we broodnodig hebben, niet aan, maar duwen we ze juist weg. Daarbij zullen vele mensen ander werk gaan zoeken aangezien het werken in onregelmatigheid gezondheidsproblemen oplevert. Als men evenveel verdient in een andere functie zonder onregelmatig hoeven te werken dan is de keus om te gaan snel gemaakt.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2019-10-01 
Lead petitioner:
Iris Vogel 

History

Signatures

Updates

Link

Voor meer informatie..

2011-03-08