You, the petitioner

Behoud van het spookslot in de efteling.

REDEN VAN AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor (mogelijk) zijn.

De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.

Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd.

Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij de klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht.

De meeste bedrijven behandelen alle klachten systematisch. U krijgt persoonlijk antwoord en vergelijkbare klachten worden door een speciale afdeling geteld en geanalyseerd. U krijgt ook een persoonlijk antwoord van de klantenservice.

Het antwoord kunt u via internet aan anderen laten zien met de oproep ook de klantenservice erover te schrijven of te bellen. Eventueel kunt u een voorbeeldbrief om op te sturen laten circuleren om het gelijkgestemden makkelijker te maken de klantenservice te schrijven.

Bedenk wel dat grote bedrijven hun beslissingen over producten/diensten baseren op onderzoek en veel cijferwerk. Van een genomen beslissing wijkt een bedrijf zelden af omdat dit eigenlijk betekent dat ze de afdeling die het heeft voorbereid gaat moeten afschaffen.

In dit geval (Efteling Spookslot) heeft het bedrijf laten weten dat dit de door bezoekers slechtst gewaardeerde en oudste attractie is en om die reden moet verdwijnen.


Wéér gaat de efteling een stukje nostalgie afbreken. Dit maal het spookslot. Een van de meest iconische attracties met een mooie historie. Hiermee willen wij graag aangeven dat het spookslot moet blijven!

Petition

We

Efteling fans.

 

observe

Wij constateren dat de efteling alleen maar de verkeerde keuzes maakt mbt het slopen van de oude attracties (Polka Marina, de Bob, Het spookslot).

 

and request

Wij verzoeken De Efteling om zoveel mogelijk te stoppen met het afbreken van de nostalgische attracties! Dit is alleen maar ten koste van het goede imago van De Efteling en er zijn genoeg mensen die besloten hebben om door deze keuzes niet of zelden meer naar De Efteling te gaan!

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
vereniging 
Petition desk:
Status:
Closed 
Lead petitioner:
Louise Steenbakkers 

History

Signatures