U, de petitionaris
Medium dsc 8104

Behoud van het Kreekbos, Almere Duin

747 ondertekeningen

Teken de petitie! Het Kreekbos mag niet weg om ruimte te maken voor 75 tot 100 woningen. Daar zijn wij ernstig bezorgd over, door wat wij horen van de gemeente én van projectontwikkelaar Amvest. Een bos met woningen is oké, maar heel veel woningen met een paar bomen is NIET oké. Zie: www.kreekbos.nl

Petitie

Wij

Bewoners van het deelgebied ZuiderDuin én de bewoners van de overige gebieden in en rond DUIN,

 

constateren dat:

  • uit gesprekken met vertegenwoordigers van de gemeente Almere én van de projectontwikkelaar Amvest dat er in het stuk van het Kreekbos, waar Amvest woningbouw gaat ontwikkelen, mogelijk 80, 90 of wellicht 100 en meer (deels) vrijstaande woningen gaan komen.

  • Plus wandel- fiets- en toegangswegen in een betrekkelijk klein gebied, dan kunnen er nauwelijks bomen overblijven in het Kreekbos.

  • En dat druist in tegen alle beeldvorming tot nu toe!

  • Wat een lef heeft Amvest en de gemeente getoond om Duin te ontwikkelen. Heb nu ook het lef om pas op de plaats te maken met het Kreekbos. Voor het te laat is...

 

en verzoeken

om woningbouw in het Kreekbos zéér beperkt toe te staan. Duin is misschien wel de mooiste plek van Almere geworden.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Almere 
Petitieloket:
Einddatum:
20-09-2017 
Petitionaris:
Peter Faber 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen