You, the petitioner
Medium dsc 8104

Behoud van het Kreekbos, Almere Duin

747 signatures

Teken de petitie! Het Kreekbos mag niet weg om ruimte te maken voor 75 tot 100 woningen. Daar zijn wij ernstig bezorgd over, door wat wij horen van de gemeente én van projectontwikkelaar Amvest. Een bos met woningen is oké, maar heel veel woningen met een paar bomen is NIET oké. Zie: www.kreekbos.nl

Petition

We

Bewoners van het deelgebied ZuiderDuin én de bewoners van de overige gebieden in en rond DUIN,

 

establish that:

  • uit gesprekken met vertegenwoordigers van de gemeente Almere én van de projectontwikkelaar Amvest dat er in het stuk van het Kreekbos, waar Amvest woningbouw gaat ontwikkelen, mogelijk 80, 90 of wellicht 100 en meer (deels) vrijstaande woningen gaan komen.

  • Plus wandel- fiets- en toegangswegen in een betrekkelijk klein gebied, dan kunnen er nauwelijks bomen overblijven in het Kreekbos.

  • En dat druist in tegen alle beeldvorming tot nu toe!

  • Wat een lef heeft Amvest en de gemeente getoond om Duin te ontwikkelen. Heb nu ook het lef om pas op de plaats te maken met het Kreekbos. Voor het te laat is...

 

and request

om woningbouw in het Kreekbos zéér beperkt toe te staan. Duin is misschien wel de mooiste plek van Almere geworden.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Almere 
Petition desk:
Closing date:
2017-09-20 
Lead petitioner:
Peter Faber 
Website:

History

Signatures